Goa'da Ne Yenir, Ne İçilir?
 

Tadına Bakmadan Dönmeyin: Tuna balığı, uskumru, yengeç, karides, ıstakoz, kalamar, midye, baharatlı domuz eti yemeği "Sorpotel", köri sosu ve hindistan cevizi ile pişirilen tavuk veya kuzu eti "Xacuti", hindistan cevizi sütü ve pudingle hazırlanan tatlı "Bebinca".

  • Hafif ve taze yemeklerin servis edildiği Villa Blanche, tipik bir Fransız bistro tarzı bir restoran.
  • Yaratıcı Hint-Fransız mutfağının hakim olduğu menüsüyle Le Poisson Rouge'da yediğiniz yemeklerin hepsi taptaze ürünlerle hazırlanıyor.

Goa için Seyahat Tasarımı alın...

Çerezler (cookie), https://jabiroo.com.tr/ web sitesini ve hizmetlerimizi daha etkin bir şekilde sunmamızı sağlamaktadır. Çerezlerle ilgili detaylı bilgi için Çerez Politikamızı ziyaret edebilirsiniz.